Wednesday, July 29, 2009

BERNARDES + JACOBSEN - FW HOUSE



Thiago Bernardes + Paulo Jacobsen - FW House, Guarujá SP, Brazil

Look at this house and feel like a ship introducing in the sea, floating slowly.

"The whole idea of the project was created when Thiago was visiting the site. There, in front of the client, he sketched what later would be the transverse section of what was being proposed: a vacation house, for a couple and their two kids. A place where they could invite friends over frequently" by Bernardes + Jacobsen

/// click to SEE and DOWNLOAD the pdf / Bernardes & Jacobsen - FW House


Pool area with the sea landscape on left


View from the balcony toward pool area


View of the First Floor from the balcony on the second Floor


Ground Floor view with the void to the exterior in the basement in the foreground


Pillars under the house like trees