Monday, May 10, 2010

SILVIO TODESCHI - COMUNITY CENTER


Silvio Todeschi (BCMF Arquitetos) + Flávio Agostini (M3 Arquitetura) and Alexandre Campos - Community Center at Aglomerado da Serra, Belo Horizonte MG, Brazil

A green metal box emerges among trees. A red wall holds the ground and defines a ground floor, a balcony. Inside the green skin, colorful boxes host the interior activities, linked by the virtual metal volume. Through the skin, the landscape nearby, vegetation and city, appears as a new reality, better now, with the new building.


/// click to SEE and DOWNLOAD the pdf / Silvio Todeschi (BCMF Arquitetos) + Flávio Agostini (M3 Arquitetura) and Alexandre Campos - Community Center at Aglomerado da Serra


Upward general view from street


Lateral view from street


Interior view of the metal skin


Metal skin detail


Aerial view of the building among the trees